Linda Schreurs, haar verhaal

Linda Schreurs, haar verhaal

Linda Schreurs, haar verhaal

De beste motivatie voor medewerkers is autonomie en vertrouwen.

Linda Schreurs heeft tijdens haar jarenlange carrière als manager in de financiële wereld met passie haar teamleden gemotiveerd, teams begeleid, doelen gehaald en successen gevierd. Meer dan 30 jaar heeft ze met haar voeten in de praktijk gestaan en zelf tegen een aantal zaken aangelopen in een sterk hiërarchische organisatie. Het heeft haar gevormd en gesterkt als persoon en als coach. In 2016 heeft ze stevig op de reset-knop geduwd en beslist om zich 100% toe te leggen op een nieuwe carrière als professionele organisatiecoach.
Haar aandacht gaat enerzijds naar efficiënt en doelgericht werken en anderzijds naar betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers. Zelfsturende teams, het nieuwe werken, inzetten op individuele talenten en coachend, authentiek en doelgericht leidinggeven.
Met Inside-O wil ze kleine bedrijven, groeiers, KMO’s en gevestigde ondernemingen helpen om af te stappen van logge bedrijfsstructuren en processen. Ze bekijkt een organisatie als een levend systeem met een eigen doel, dynamiek en een relationele verbondenheid tussen alle stakeholder. Inside-O brengt de spelregels bij om naar zelfsturing en co-creatie te gaan, om uw organisatie krachtig en wendbaar te maken en om sociaal verantwoord te ondernemen. Dit opent mogelijkheden om te innoveren, te transformeren en uw organisatie future-proof te maken.