Individuele Coaching

“Groeien als werknemer, leidinggevende of als zaakvoerder? De authentieke leider in uzelf (h)erkennen en opnieuw worden wie u in essentie bent, vanuit uw waarden, kwaliteiten en talenten.”

Individuele groeitrajecten

De lat ligt hoog op de werkvloer en de werkdruk neemt steeds toe. Vaak is het niet het werk zelf dat belastend aanvoelt, maar de manier waarop het werk georganiseerd wordt of de manier waarop we samen werken. Hoe kan ik, vanuit mijn rol, mijn talenten optimaal benutten en bijdragen aan een betere werkplek? Hoe los ik conflicten op, herken ik signalen van stress en burn-out, frustraties en blokkades? hoe kan ik mijn collega’s motiveren om zich in te zetten, samen te werken, te innoveren en te ondernemen?

>> Inside-O stapt in uw organisatie!

Om krachtiger te staan als individu en een positief effect te hebben op uw werkomgeving, kan Inside-O helpen om als persoon van binnenuit te groeien. Dankzij de persoonlijke benadering van Inside-O wordt er geluisterd naar ieder individu in het bedrijf. Elke werknemer is een belangrijke schakel in de groei van een organisatie. Inside-O kijkt niet alleen naar bedrijfsdoelstellingen maar ook naar persoonlijke groei.

Inside-O voor alle key spelers van uw organisatie.

Iedereen die zijn verantwoordelijkheid opneemt in uw organisatie, werkt van binnenuit – Inside Out – aan zijn eigen evolutie en creëert een zinvol werkkader voor zichzelf en zijn of haar collega’s. Slimmer werken, anders werken, coachend werken, daarvoor bent u bij Inside-O aan het juiste adres. Wij komen niet met de vinger wijzen maar schuiven aan tafel voor overleg en een gepersonaliseerde aanpak.

Wat kan Inside-O voor uw organisatie betekenen?

Inside-O ondersteunt u om bij uzelf te blijven, om uw ware aard te tonen in uw organisatie en respectvolle relaties aan te gaan met de nodige ruimte voor inspraak en feedback. We werken op individuele basis, handelen vanuit uw dynamiek en waarden en coachen op een hands-on manier. “Communication is key!”

Inspireer uw collega’s vanuit een oprechte en eerlijke houding. Reik hen uw persoonlijke inzichten aan en creëer een inspirerende werkomgeving die ruimte biedt voor inbreng en het nemen van verantwoordelijkheid. Inside-O zet u en uw mensen in beweging. De kernwoorden zijn veiligheid, rust en vertrouwen.

Heeft u het gevoel dat u in een impasse zit in uw professionele carrière? Zijn er obstakels die u blokkeren om uw kernwaarden te behouden tijdens het uitoefenen van uw job? Heeft u het gevoel dat u uw ziel niet in uw werk kunt leggen? Inside-O helpt u om te gaan met deze blokkeringen en emoties. Inside-O geeft u geen pasklaar antwoord op deze vragen, maar reikt wel de sleutels aan om deze vragen te beantwoorden en terug te keren naar uw kernwaarden. Ontplooi uw talenten.”Be your own boss in your own mind.”

Contacteer ons