About Inside-O.

Linda Schreurs, de drijvende kracht achter inside-o…

Innovate your organization!


  • Innovate
    Door mijn rijke ervaring in de financiële- en IT-wereld voel ik me als een vis in het water als het gaat over innovatie en digitalisatie. Als aanspreekpunt van u en uw team staat Inside-O garant voor een warme, menselijke en vernieuwende aanpak op de werkvloer.
  • Your…
    Als objectieve coach neem ik de tijd om u en uw firma te leren kennen en schuif ik mee aan tafel om te overleggen. Bedoeling is om u, uw werknemers en uw organisatie naar een hoger niveau te tillen waarbij we inzetten op duurzaam ondernemen. Bij Inside-O hoeft u geen vast stappenplan te verwachten, wel een persoonlijk traject.
  • Organization!
    We bespreken de groeimogelijkheden van uw organisatie en werken van binnenuit: inside out. Ik werk op een holistische manier en betrek iedere schakel van uw bedrijf in het transformatieproces. Het startpunt is het doel van uw organisatie en het potentieel en de talenten van uw werknemers. Door anders en slimmer te werken, halen we meer uit uw organisatie.

Hallo, ik ben Linda en ik heb een hart voor organisaties, coaching en het welzijn van elke medewerker. Tijdens mijn jarenlange carrière als manager in de financiële wereld heb ik met passie mijn teamleden gemotiveerd, teams begeleid, doelen gehaald en successen gevierd. Mijn stokpaardje? Zelfsturende teams, het nieuwe werken, inzetten op individuele talenten en coachend, authentiek en doelgericht leidinggeven. In 2016 heb ik stevig op de reset-knop geduwd en beslist om mij 100% toe te leggen op een nieuwe carrière als professionele organisatiecoach.

Mijn grote troef? Ik heb meer dan 30 jaar met mijn voeten in de praktijk gestaan en ben zelf tegen een aantal zaken aangelopen in een sterk hiërarchische organisatie. Het heeft mij gevormd en gesterkt als persoon en als coach. Mijn aandacht gaat enerzijds naar efficiënt en doelgericht werken en anderzijds naar betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers. In dat verband is Frederic Laloux een grote inspiratiebron voor mij. Frederic heeft met zijn boek Reinventing Organizations een belangrijke doorbraak gebracht voor betere samenwerkingsvormen met meer voldoening voor alle stakeholders door een gezamenlijk en breed gedragen doel.

Met Inside-O wil ik kleine bedrijven, groeiers, KMO’s en gevestigde ondernemingen helpen om af te stappen van logge bedrijfsstructuren en processen. Ik bekijk een organisatie als een levend systeem met een eigen doel, dynamiek en een relationele verbondenheid tussen alle stakeholder. Inside-O brengt de spelregels bij om naar zelfsturing en co-creatie te gaan, om uw organisatie krachtig en wendbaar te maken en om sociaal verantwoord te ondernemen. Dit opent mogelijkheden om te innoveren, te transformeren en uw organisatie future-proof te maken.

Contact